Kysymys

Tilastojen päivitykset

Olisin kaivannut Painonnostotilastojen päivitystä vuoden 2011 osalta, että vuoden 2012 ensimmäisen vuosineljänneksen osalta.

Kysyjän nimi/nimimerkki: Raaka-Arska

Vastaus

Kysymys kokonaisuudessaan:

Olisin kaivannut Painonnostotilastojen päivitystä vuoden 2011 osalta, että vuoden 2012 ensimmäisen vuosineljänneksen osalta.
Varmasti moni muukin painonnostoa seuraava olisi mielissään tilastojen päivityksestä.

Vastaus:

Raaka-Arska,

Tilastot on nyt päivitetty 24.4.2012 asti tehtyjen tulosten mukaan. Voimme kiittää siitä kilpailuvastaavaa Ahti Hämäläistä ja vkvk:n puheenjohtajaa Raimo Turusta, jotka ovat istuneet useat päivät rekisterikoneen edessä naputellen sisään tulokset manuaalisesti.

Tulosten kirjaaminen on tarkkaa työtä. Pyrimme mahdollisimman hyvään tulosten kirjaamiseen. Mutta jos huomaatte jonkin tiedon vääräksi, ilmoittakaa siitä Ahti Hämäläiselle. Keräämme tiedot yhteen ja korjaamme niitä yhtenä nippuna. Tilastojen korjaaminen on monivaiheinen prosessi, jonka takia jokaista yksittäistä virhettä ei korjata heti vaan odotetaan että tietoa kasaantuu ja sitten teemme korjauksia.

Kilpailun järjestäjiä toivotaan täyttävän kilpailupöytäkirjat huolellisesti: kisan nimi, paikka, aika sekä jokaiselle eri tason kilpailulle oma pöytäkirjansa (esim. kansallinen kisa yhdessä jäsentenvälisten kanssa). Lue Kilpailuvastaava tiedottaa-sivut ennen kisan pitämistä niin saat viimeisimmät vihjeet Ahdilta.

Asiantuntija: Karoliina Lundahl, SPNL valmennus- ja koulutuspäällikkö

Aihealueen kysymykset


ArkistohakuTarkennettu haku

Uusimmat kysymykset

Katso kaikki kysymykset