Kysymys

Lisenssit 2012 kysymyksiä

Odotettu Masters-lisenssi: saako sillä kisailla missä kisassa vaan? Kenelle on tarkoitettu vakuutukseton A1-lisenssi?

Kysyjän nimi/nimimerkki: ikämies

Vastaus

ALKUPERÄISET KYSYMYKSET (2 kpl):

1) Odotettu Masters lisenssi, saako sillä kisailla missä kisassa vaan?

2) Lisensseihin oli ilmestynyt uusi luokka, vakuutukseton A1. Keille tai mihin tarkoitukseen tämä on tarkoitettu? Tuoteselosteessa ei kerrottu tästä lisenssistä mitään.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
VASTAUS:

Kiitos ajankohtaisista kysymyksistä! Vastaan seuraavasti:

1) Masters-lisenssi on tarkoitettu kaikille 35 vuotta täyttäneille, jotka voivat kilpailla tällä lisenssillä kaikissa kotimaisissa kilpailuissa (myös SM-kisoissa) ja käsitykseni mukaan myös ulkomaisissa arvokilpailuissa. Kilpailuoikeuden vahvistamiseksi pitää kuitenkin tämän lisenssin maksun (30 euroa) lisäksi toimittaa liittoon allekirjoitettuna lisenssisivuilta löytyvä omavastuusitoumus, jonka myötä lisenssin ottaja ottaa itselleen kaiken vastuun mahdollisista harjoitusten tai kilpailujen yhteydessä tapahtuvista vahingoista. HUOM! Myös 35 vuotta täyttäneet voivat ottaa vakuutuksellisen A1 -lisenssin (205 euroa), joka antaa vakuutusturvan harjoituksiin ja kisoihin.

2) Vakuutukseton A1 -luokka lienee jäänyt lisenssituotteisiin vuoden 2011 pohjilta. Tämä lisenssihän käytännössä vastaa Masters-lisenssiä, mutta oletuksena tämän tuotteen kohdalla on, että lisenssinottaja toimittaisi liittoon vakuutustodistuksen siitä, että oma vakuutus kattaa painonnostokilpailut. Lisenssin hinta on sama kuin Masters-lisenssissäkin (30 e). Kehotan 35 vuotta täyttäneitä ottamaan Masters-lisenssin ja toimittamaan liittoon omavastuusitoumuksen. Tutkimme, voiko vakuutuksettoman A1-lisenssin poistaa valikosta, tai annammeko sen suhteen lisäohjeistuksia.

Nyt vain kaikki lisenssejä ottamaan! Lisenssit, erityisesti vakuutukselliset, kannattaa ottaa heti vuoden alussa, jolloin saa eniten vastinetta lisenssille niin harjoitusten kuin kisojenkin suhteen.

Asiantuntija: Harri Norberg, SPNL/Asiantuntija vastaa -palsta

Aihealueen kysymykset


Arkistohaku



Tarkennettu haku

Uusimmat kysymykset

Katso kaikki kysymykset