Kysymys

Viikkosiivous 1

Mitä muuta viikon sisällä on kysytty?

Kysyjän nimi/nimimerkki: Ylläpito

Vastaus

Viikkosiivouksessa käydään läpi useampi kysymys kerralla. Kysymykset ovat autenttisessa muodossaan.

Meinköhän naisten em-kisa valinnat nyt aivan okiein?
Menivätkö valinnat oikein, valmennusvaliokunnan puheenjohtaja Pekka Niemi?
- EM-joukkue on valittu SPNL:n vuoden 2008 toimintasuunnitelman mukaisesti mm. tulostasoon ja sijoittumisennusteeseen perustuen. Valinnat menivät oikein ja joukkue on kovassa iskussa.

Vuoden 2006 SPNL:n johtokunnan valinta; vuoden teko:Rovaniemen Reipas Perustelut tuolle valinnalle?
- Sama kysymys voitaisiin esittää kaikille valinnoille. Painonnosto.fi:n ylläpidolla ei valitettavasti ole mahdollisuutta selvittää vuoden valintoja. Yleensä perustelut esitetään juhlapuheissa, mutta johtokunnan pöytäkirjat eivät ole julkisia. Suosittelemme vuoden 2006 Tempaus-lehtien tarkkaa lukemista.

tunnetko sami rappanan?
- Sami Raappana valittiin vuoden 2007 parhaaksi poikanostajaksi. Lahjakas Raappana tunnetaan loistavasta nostotekniikastaan ja hyvästä menestyksestään myös Painonnosto.fi:n ylläpidossa.

Hei!
Porin Suomenmestaruuskilpailuja seuratessani huomasin paljon palkittuja. Mm. Everin perhe taisi kaapata paljon palkintoja vuodelta 2007 (oliko paras nostaja, parasmiesn., parasnaisn. ja parastuomari) Onnittelut heille! Mutta silmiini/korviini ei osunut parasta seuraa 2007? Mahtoiko se olla mediassa loistanut Rovaniemen Reipas, Seurajoukkueita dominoinut Tampereen Pyrintö, Punttikoulu-komeetta Ounasvaaran Athleetti-klubi, Puntti-Karhut vai kuka???

- Parasta seuraa ei valittu. Valintaperusteet oli luotu Taisto Kuoppalan lahjoittaman tankosetin voittamista varten. Vastaavaa hanketta ei ollut käynnissä vuodelle 2007. Koska hyviä seuroja todellakin on useita, kannustaa Painonnosto.fi -palvelu luomaan seuravalinnasta pysyvän käytännön.

Minkä vuoksi tempauksessa, jää joskus pohjaan eikä pääse ylös, ei niin millään?
- Suosittelemme ottamaan yhteyttä liiton toimistoon, josta löytyy useiden loistavien painonnostovalmentajien yhteystiedot. He osannevat auttaa oikeiden harjoitteiden suunnittelussa.

Miten rinnallevetoon? Lisää puhtia.
- Hmm. Vaikea kysymys. Suosittelemme aiemman vastauksen lukemista.

Kui Unkari voi olla viidenneksi paras, kun Everin Antti sai viime MM:ssa yhtä paljon pisteitä kuin koko Unkarin täysi 8-miehinen joukkue yhteensä?
- Suosittelemme lukemaan vastauksen uudelleen. Antti Everin MM-sijoitus Chiang Maissa oli todellakin hienosti 17. Antti taistee Suomen olympiapaikasta EM-kisoissa 20.4.2008 Lignano Sabbiadorossa, Italiassa.

Kiitos kaikille kysyjille ja vastanneille!

Asiantuntija: Painonnosto.fi, ylläpito

Aihealueen kysymykset


ArkistohakuTarkennettu haku

Uusimmat kysymykset

Katso kaikki kysymykset