Kysymys

Kalenterimainokset

Miksi vasta marraskuun puolivälissä aletaan myymään mainoksia ensi vuoden kalenteriin?

Kysyjän nimi/nimimerkki: ihmettelevä

Vastaus

KYSYMYS: Miksi vasta marraskuun puolivälissä aletaan myymään mainoksia ensi vuoden kalenteriin? Minulle myytiin Leo Pekka Tähden 2010-tukikalenteria jo lokakuussa! Taas ollaan niin myöhässä!!!!

VASTAUS: Kysyjä on aivan oikeassa siinä, että mainosmyynti olisi ollut syytä aloittaa jo lokakuun puolella. Otan kalenteriprojektista vastaavana kritiikin nöyrästi vastaan.

Mikäli syitä yrittäisi löytää niin osasyy lienee siinä, että näitä projekteja pyöritetään täysin vapaaehtoisvoimin omien työ- ja seuratehtävien lisäksi. Siksipä kuulutankin vielä kerran kaikkia painonnostoaktiiveja tämän vastauksen välityksellä ottamaan vakavasti liiton sivuilta löytyvän mediakortin ja miettimään löytyisikö omilta paikkakunnilta tai omasta lähipiiristä mahdollisia mainostajia. Mediakortista löytyy kaikki tarvittava tieto mainosmyyntiin.

Huomatkaa, että yksikin mainos on eteenpäin painonnostoliiton toiminnan - siis meidän toiminnan - pyörittämisessä ja kehittämisessä. Aikaa mainosmyyntiin on vielä marraskuun loppuun. Mikäli joku yritys tai yhteisö mainoksen antaa, niin kyllä tässä vielä ehtii niitä kyselemään.

Positiivista otetta ja rautaista asennetta toivotellen,

Asiantuntija: Harri Norberg, SPNL, markkinointivaliokunnan pj.

Aihealueen kysymykset


ArkistohakuTarkennettu haku

Uusimmat kysymykset

Katso kaikki kysymykset