Kysymys

EM-kisojen tulokset 2010

Mistä löytyy Minskin EM-kisojen tulokset?

Kysyjän nimi/nimimerkki: Jappi

Vastaus

KOKO KYSYMYS: Mistä löytyy Minskin EM-kisojen tulokset? Entä voisiko tänne painnonostosivuille laittaa kaikki tulokset, myös ne, missä ei ole suomalaisia osaanottajia? Ja vielä että onko jossain videopätkiä, esim. mitalinostajista?
--------------------------------------------------------------------------------------------------
VASTAUS:
Sarjakohtaiset tulokset löytyvät EM-kilpailujen virallisilta sivuilta osoitteesta: http://www.ewf.sm/results.php?mnid=1&slyr=2010&short=MINSK2010

Tällä hetkellä EWF:n kisasivuilla ei näytä olevan kuin naisten sarjan 48 kg ja miesten sarjan 56 kg tulokset. Kaikkein paras paikka netissä kisojen seuraamiseen reaaliaikaisen tulospörssin myötä on puolalaiset painonnostosivut osoitteessa: http://www.polska-sztanga.h2.pl/live/

Puolalaisilta sivuilta löytyy tulokset kaikista tähän mennessä nostetuista sarjoista, ja kilpailun kuluessa pöytäkirja päivittyy reaaliaikaisesti kisan kanssa. Joten kannattaa surffata polska-sztangalle.

Emme tässä vaiheessa laita EM-kisojen tuloksia Suomen Painonnostoliiton verkkopalveluun päivittäin, mutta voimme toki harkita niiden laittamista kilpailutuloksiin. Tämä vaatii tässä vaiheessa joltakin henkilöltä hieman naputtelua, ja toisaalta tulokset ovat luettavissa noilta yllä mainituilta sivuilta.

Videoita voi löytää hakemalla niitä esim. YouTubesta. Itse en vielä löytänyt. Laita hakusanoiksi esim. Weightlifting Europeans 2010.

Ja kisathan tulevat päivittäin myös Eurosportilta. Harmi vain, että Eurosport ei näy ilman korttia, ainakaan täällä Rovaniemellä. Kisoja selostaa suomeksi Arto Savonen.

Asiantuntija: Harri Norberg, SPNL

Aihealueen kysymykset


ArkistohakuTarkennettu haku

Uusimmat kysymykset

Katso kaikki kysymykset