Kysymys

2013-2016 Sinclair-taulukko

Ovatko uudet sinclair taulukot tulleet? Millainen ero edellisiin pisteisiin?

Kysyjän nimi/nimimerkki: nanni

Vastaus

Hyvä Nanni,

Olemme julkaisseet uudet Sinclair-taulukot uutisissa. Kun ne putoavat etusivulta, löytyvät ne arkistosta. Voit imuroida ne uutisesta omalle koneellesi.

Johtokunta on hyväksynyt laivaseminaarissa vkvk:n tekemät ehdotukset uusista valintakriteereistä. Pisteet suomalaisten tasolla (entiset pisteet välillä 340-390/miehet sekä 160-240/naiset) ovat muuttuneet seuraavasti:

- miehissä on uuden taulukon mukaan noin kahden pisteen heitto niin, että uudella taulukolla saat kaksi pistettä enemmän, ja

- naisissa vaihtelu on tason mukaan 12-15 pistettä niin, että uudella taulukolla saat tasostasi riippuen 12-15 pistettä korkeammat pisteet uudella taulukolla.

Valintakriteerit vuodelle 2013 on nyt päivitetty nettiin. Suurin muutos on aikuisten sarjoissa, joissa EM- ja MM-kilpailuihin on käytössä A-, B- ja C-rajat. Nuorten ikäryhmissä (17v., 20v. ja 23v.) on käytössä vielä kaksiportainen systeemi A- ja C-rajan muodossa.

A-rajan rikkoneille urheilijoille SPNL maksaa matkan täysin: akkreditointi, matkat, lentokenttäkuljetukset sekä 3-4 täysihoitovuorokautta kilpailupaikalla.

B-rajan rikkoneille SPNL maksaa akkreditoinnin, 3-4 täysihoitovuorokautta kilpailupaikalla sekä lentokenttäkuljetukset. Urheilijat ovat itse vastuussa matkustuksestaan.

C-rajan rikkoneet urheilijat matkustavat täysin omakustanteisesti.

Kaikki kilpailumatkat tehdään SPNL:n taloudellisen tilanne huomioon ottaen.

Linkki valitakriteereihin (kilpailut, yleistä, tulosrajat):

http://www.painonnosto.fi/portal/fi/kilpailu/yleista/tulosrajat/urheilijoiden_valintakriteerit_2013_arvokilpailuihin/

Asiantuntija: Karoliina Lundahl, valmennus- ja koulutuspäällikkö

Aihealueen kysymykset


ArkistohakuTarkennettu haku

Uusimmat kysymykset

Katso kaikki kysymykset