Kysymys

Harrastepainonnosto

Mistä saa tietoa aikuisten harrastepainonnostoharjoittelusta?

Kysyjän nimi/nimimerkki: harrastelija

Vastaus

Kiitos hyvästä kysymyksestä! Painonnosto on paitsi mielenkiintoinen ja haastava huippu-urheilulaji, myös mitä parasta kuntoliikuntaa. Sarjat ja kuormat sekä osittain myös harjoitteet on kuitenkin syytä harrastusmielessä valita omia tavoitteita silmällä pitäen. Kuntoilumielessä esim. sarjat voivat olla hieman pidempiä ja prosentit (laskettuna kunkin liikkeen maksimitasosta) hieman matalammat verrattuna kilpailumielessä lajia harrastaviin.

Tietoa aikuisten harrastepainonnostosta tullaan julkaisemaan verkkopalvelun pääkappaleiden "Liitto" ja "Kilpailu" rinnalle myöhemmin julkaistavassa "Harrastus" -osiossa. Lisäksi tietoa löytyy varmasti kaikista Suomessa toimivista painonnostoseuroista, joiden yhteystiedot ovat myös tulossa verkkopalvelun osioon "Seurat". Aikuisten harrastepainonnostoryhmiä toimii eri puolilla Suomea, mm. Oulussa. Voit olla myös suoraan yhteydessä Suomen Painonnostoliiton toimistoon. Yhteystiedot löytyvät näiltä verkkosivuilta.

Olemme tiedostaneet yhteiskunnallisen tilauksen aikuisten harraste- ja kuntoliikuntatoiminnan kehittämiseen ja pyrimme vastaamaan tähän huutoon mahdollisimman täysipainoisesti. Lähin tietous ja osaaminen löytyy, kuten jo mainittua, paikallisista painonnostoseuroista.

Asiantuntija: Harri Norberg, SPNL markkinointivaliokunta

Aihealueen kysymykset


ArkistohakuTarkennettu haku

Uusimmat kysymykset

Katso kaikki kysymykset