Kysymys

Minkä takia asiallisiin kysymyksiin ei vastata?

Minkä takia asiallisiin kysymyksiin ei vastata?

Kysyjän nimi/nimimerkki: ärtyneet aktiivit

Vastaus

"Olemme kysyneet aiheellisesti mm painonnostoliiton sponsorilogojen katoamisesta sivuilta kuin myös painonnoston syrjimistä julkisuudessa olevissa tiedotteissa.

Onko todella niin, että pestään omat kädet kuoppaamalla liiton suuret ongelmat ja jatketaan samaa rääpimistä joidenkin mielestä "laadukkaana" liittona. -Me vanhat aktiivit olemme huolissamme siitä, että meillä on kyllä jos jonkinnäköistä toimitsijaa, tuomaria yms edustushenkilöä, mutta menestyviä urheilijoita ei ole. Koko liittoa ei kuitenkaan olisi olemassa ilman urheilijoita. Pitäisikö saada menestyviä urheilijoita lajiin? Olisiko aika tarkastaa liiton painopisteitä??? Vai lakaisevatko ns toimihenkilöt jälleen tämänkin kysymyksen maton alle ja jatkavat omaa "pukumiesten" peliään?"


Kiitos rohkeasta kysymyksestä!

Me kaikki painonnoston ystävät haluamme nähdä suomalaisia menestyjiä kansainvälisillä painonnostoareenoilla. Voisiko olla niin, että haaste ei ole pelkästään "pukumiesten" vaan meidän kaikkien arvokasta lajityötä tekevien yhteinen? Laadukas, aktiivinen ja peloton seuratyö on kaiken perusta ja pohja. Myös menestyksen!

Jonossa on 41 asiallista kysymystä odottamassa asiallista vastausta. Allekirjoittanut ottaa täyden vastuun vastausten viivästymisestä. Asiaan on reagoitu seuraavasti:

- Painonosto.fi palvelun pääylläpitäjäkoulutus järjestettiin 31.5.2008 Vierumäellä. Nyt useammalla henkilöllä on mahdollisuus päivittää sivuja ja vastata myös kysymyksiin.
- Harvinaisempiin tilastollisiin ja tietokilpailu -omaisiin kysymyksiin emme pysty vastaamaan olemassa olevilla resursseilla. Sen sijaan tulemme julkaisemaan nämä kysymykset ja vastaajille arvotaan Painonnostoliiton julkaisu- ja tuotepalkintoja. Vastaukset myös julkaistaan.
- Asiantuntijoita etsitään lisää ja ohjeistusta vastaamiseen parannetaan

Markkinointivaliokunnan puheenjohtajana olen vastuussa myös uusien yhteistyömahdollisuuksien kehittämisestä ja sponsorilogojenkin saamisesta.

Valitettavasti emme ole onnistuneet saamaan uusia merkittäviä yhteistyösopimuksia aikaiseksi parin viimeisen vuoden aikana. Kilpailu ulkopuolisen rahoituksen saamiseksi on kovaa, mutta emme ole antaneet periksi. Uusia asioita on kehitetty ja valmisteltu. Myös uudistuksia on saatu aikaiseksi:
- Olemme uudistaneet painonnosto.fi -verkkopalvelun, varuste- ja tuotemyynnin tueksi työtä tehdään verkkokaupan avaamiseksi
- Maajoukkueasut on uusittu
- Urheilukanava -yhteistyötä on pyritty kehittämään
- Graafinen ohjeisto on työn alla
- Muutamia erilaisia julkaisuja on kehitteillä
- Tempaus -lehti on uudistunut (mm. värisivuja enemmän)
- Kehittämislistalla on myös useita muita hankkeita

Suomen Painonnostoliittokin on jäseniään varten perustettu. Markkinointivaliokunnan tavoitteet ovat tämän osalta selvät ja toiminta-ajatuksemme mukaisia. Kehittämistä tarvitaan, mutta olemassa olevat resurssit vaikuttavat kehittämishankkeiden läpimenomahdollisuuksiin ja -aikoihin.

Pyydän kysyjää ja muita aktiiveja ottamaan suoraan yhteyttä joko puheenjohtajaan, varapuheenjohtajaan, minuun tai liiton toimistoon ja ilmoittamaan millaisella tavalla voisit osallistua yhteisiin talkoisiin toiminnan tehostamiseksi. Liitolla on siis tällä hetkellä vain yksi palkattu henkilö töissä, joten innokkaille osallistujille löytyy paljon mielekästä tehtävää!

Asiantuntija vastaa -palvelu ei ole mielipidepalsta, joten kannustan jatkamaan keskustelua syysliittokokouksessa, jossa uudet toimihenkilöt jälleen valitaan. Tervetuloa!

Asiantuntija: Kari Kinnunen, markkinointivalikokunta (pj)

Aihealueen kysymykset


ArkistohakuTarkennettu haku

Uusimmat kysymykset

Katso kaikki kysymykset