Kysymys

Voimavalmennusseminaari 2011

Minkälaisella osuudella Suomen Valmentajat ry on mukana vuoden 2011 Voimavalmennusseminaarissa?

Kysyjän nimi/nimimerkki: Kuka tekee työt?

Vastaus

KOKO KYSYMYS: Minkälaisella osuudella Suomen Valmentajat ry on mukana Voimavalmennusseminaarissa? Heidän kotisivuillaan ei ainakaan asiaa tunneta vai ovatko he antaneet vain nimensä seminaarin käyttöön?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
VASTAUS:
Suomen Valmentajat oli mukana jo vuoden 2010 Voimaseminaarissamme. Roolina oli sparraus seminaarin rungon, esiintyjien kartoituksen ja hankkimisen suhteen. Erikseen oli seminaarin esite sähköisessä e-Valmentajassa. Suomen Valmentajien toimitusjohtaja Pekka Potinkara toimi ensimmäisen seminaarimme ansiokkaana puheenjohtaja kahtena päivänä.

Kokemukset olivat puolin ja toisin hyviä ja yhteistyötä päätettiin jatkaa. 22.10.2010 solmittiin kirjallinen yhteistyösopimus, jonka tarkoituksena oli sopia SPNL:n Voimaseminaariin liittyvästä markkinointiyhteistyöstä.

Helmikuun aikana ilmestyvässä Valmentaja-lehdessä on 1/1 -kokoinen nelivärilmoitus ja sähköisessä e-Valmentajassa vastaava ilmoitus on maaliskuussa. Markkinointi tavoittaa noin 2500 valmentajajäsentä.

Suomen Valmentajat on tälläkin kertaa ansiokkaasti auttanut seminaarin esiintyjien kartoituksessa ja hankkimisessa. Tältä osin yhteistyö on perustunut edellisestä seminaarista saamaamme palautteeseen, joka oli kokonaisuudessaan kannustava.

Asiantuntija: Esa Lomma, SPNL, kunniapuheenjohtaja

Aihealueen kysymykset


ArkistohakuTarkennettu haku

Uusimmat kysymykset

Katso kaikki kysymykset