Kysymys

EM-Kazan 2011

Mistä voi seurata painonnoston EM-kisoja?

Kysyjän nimi/nimimerkki: jk

Vastaus

Hei! EM-kisojen edistymistä ja nostajien edesottamuksia voi seurata useampaakin eri tieto/medialähdettä hyödyntäen.

Ne, joilla näkyy TV:ssään Eurosport, voivat seurata lähetyksiä koko viikon ajan sieltä. Suomen lähetyksissä selostajana toimii Arto Savonen.

Kisat tulevat myös nettilähetyksinä osoitteesta http://livetv.ru/en/eventinfo/71499_european_championships_kazan/

Tämä on oikeastaan linkki tämän iltapäivän lähetykseen, joka sivuston mukaan alkaa klo 14:00 UTC (Universal Time Coordinated), joka on täällä Suomessa +2 tuntia eli 16:00. Tänään tulee toinenkin lähetys klo 17:00 UTC eli klo 19:00... Pääsette varmaan perille nettilähetyksistä ja niiden aikatauluista, kun käytte tutustumassa LiveTV-sivustoon.

Kisojen aikataulu ja sarjakohtaiset tulokset Euroopan painonnostoliitto EWF:n sivulta http://www.ewf.sm/results.php?mnid=1&slyr=2011&short=KAZAN2011

Ja lähes reaaliaikainen tulospalvelu pyörii puolalaisella painonnostosivustolla osoitteessa http://www.polska-sztanga.h2.pl/live/

JÄNNITTÄVIÄ EM-KISAELÄMYKSIÄ JA PIDETÄÄN KAIKKI PEUKKUJA, ETTÄ SUOMALAISNOSTAJAT ONNISTUVAT HYVIN KISASUORITUKSISSAAN! Tänään tiistaina lavalla Sini Kukkonen, huomenna ke Heidi Harju ja Anna Everi. Tsemppiä koko Suomen joukkueelle Sini, Heidi, Anna, Milko, Miika ja Teemu!

Asiantuntija: Harri Norberg, SPNL 2. vpj

Aihealueen kysymykset


ArkistohakuTarkennettu haku

Uusimmat kysymykset

Katso kaikki kysymykset