Kysymys

Rönnin kisat 2010

Mihin unohtui veteraanit Rönniltä 2010?

Kysyjän nimi/nimimerkki: iki-iäkäs

Vastaus

Suomen Painonnostoliiton johtokunta on päättänyt, että Tempauksen ja työnnön SM-kisoissa ei enää kilpailla erikseen veteraanisarjoissa, koska veteraaneja on ollut osanottajina vuosittain vain muutamia, eikä tämä vastaa SM-kisalle asetettua arvoa.

Veteraanit voivat tietenkin edelleen osallistua Rönnin perinteisiin tempauksen ja työnnön SM-kisoihin osallistuen yleisen sarjan kilpailuun. Kisoihin on kuitenkin asetettu liittojohtokunnan päätöksellä varsin kovat tulosrajat, jotka karsivat myös monet yleisen sarjan SM-kisakävijät pois kisalavalta. Toivomme silti, että tämä ei ketään lannista, vaan päin vastoin lisää intoa harjoitella ja rikkoa asetetut tulosrajat. Allekirjoittaneenkin pitää parantaa omaa sinclairiaan 10 pistettä, mikäli mielii Rönnin lavalle tulevana suvena muutenkin kuin tanssimaan. :o)

Rönnin tempauksen ja työnnön SM-kisoissa kisaillaan kesällä 2010 neljässä eri luokassa, joiden tulosrajat ovat seuraavat:

1) Nuoret naiset (alle 20 v): 130 sinclairpistettä
2) Naiset: 160 sinclairpistettä
3) Nuoret miehet (alle 20 v): 260 sinclairpistettä
4) Miehet: 290 sinclairpistettä

Kilpailukutsu on nähtävissä liiton kisakalenterissa tässä verkkopalvelussa. Nyt kaikki treenaamaan ja rikkomaan tulosrajoja.

Oikein hyvää kevättä kaikille!

Asiantuntija: Harri Norberg, SPNL, 2. vpj

Aihealueen kysymykset


ArkistohakuTarkennettu haku

Uusimmat kysymykset

Katso kaikki kysymykset