Kysymys

Kilpailupöytäkirjat

Onko kilpailupöytäkirjoja saatavissa sähköisessä muodossa? Ovatko itse tehdyt sähköiset hyväksyttäviä?

Kysyjän nimi/nimimerkki: Sihteeri

Vastaus

KOKO KYSYMYS: Onko kilpailupöytäkirjoja saatavissa sähköisessä muodossa? Ovatko itse tehdyt sähköiset hyväksyttäviä? Tulokset on helpompi kirjata suoraan tietokoneella.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
VASTAUS:

Hei! Tässä tapauksessa tarkoitetaan varmaankin Excel-taulukkopohjaisia pöytäkirjoja. Manuaalinen kilpailupöytäkirjalomakehan löytyy myös edelleen pdf-muodossa liiton vanhasta verkkopalvelusta osoitteesta:
http://www.painonnosto.fi/vanhapalvelu/Sivut/lomakkeet.html. Pyrimme siirtämään lomakkeet hetimmiten myös uuteen verkkopalveluun.

SPNL kilpailutoiminnan sääntöjen mukaan: "Kilpailuissa on käytettävä SPNL:n hyväksymiä kilpailupöytäkirjamalleja, jotka kilpailujen sihteerin ja kilpailuissa toimineiden tuomareiden allekirjoittamana (myös nimenselvennys) on lähetettävä liiton toimistoon 7 vrk:n kuluessa."

Excel-pöytäkirjoja, jotka ovat vakiintuneet pitkälti jo käytäntöön, on saatavilla ainakin useimmilta seurojen toimihenkilöiltä. Pöytäkirjatemplaatit (mallit) ovat kiertäneet lankoja pitkin hieman puskaradion malliin, eikä niitä ole varsinaisesti ollut liiton verkkopalvelussa esillä.

Kysymykseesi ovatko itse tehdyt sähköiset hyväksyttäviä vastaisin kilpailutoiminnan sääntöihin perustuen (ks. yllä), että olisi selkeintä käyttää jotain jo kilpailukäyttöön vakiintuneista Excel-lomakkeista, joissa on liiton logot ja yhteystiedot, ja jotka sisältävät muutenkin kaiken sen informaation, jonka vanha manuaalipöytäkirjakin.

Excel-pohjaisen pöytäkirjan voi tilata ainakin minulta osoitteesta: harri.norberg@atleettiklubi.fi. Excel-pöytäkirjaan voi sisällyttää myös sihteerin työskentelyä helpottavia ominaisuuksia, kuten mm. Sinclair-pisteet voi laskea omaan sarakkeeseensa suoraan kaavojen avulla (kilpailijan painon ja yhteistuloksen perusteella).

Asiantuntija: Harri Norberg, SPNL

Aihealueen kysymykset


ArkistohakuTarkennettu haku

Uusimmat kysymykset

Katso kaikki kysymykset