Kysymys

Yhteistyökumppanit

Paljonko liitto saa euroja yhteistyökumppaneiltaan?

Kysyjän nimi/nimimerkki: Miten on?

Vastaus

KOKO KYSYMYS: Toimintakertomuksessa olivat Huhtahyvät, Kemira ja Leoko yhteistyökumppaneina. Paljonko liitto saa euroja ko. yrityksiltä?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
VASTAUS:
Kysyjä viittaa Suomen Painonnostoliiton vuoden 2009 vuosikertomukseen ja erityisesti sivulle 18. Näillä sivuilla on listattu kaikki ansioituneet tahot, joille liitto jakoi 75-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi liiton juhlavuoden mitalin. Kysymyksessä mainitut yritykset ovat olleet suomalaisen painonnoston merkittäviä tukijoita ja siten ansainneet liiton huomionosoituksen.

Mainitut yritykset eivät juuri tällä hetkellä ole liiton pääyhteistyökumppaneita, jotka vuoden 2009 osalta ja edelleen ovat Vierumäki, Viking Line ja Ambientia. Liiton pääyhteistyökumppanit on mainittu vuosikertomuksen sivulla 8 (talous). Suomen Painonnostoliitolla on myös muita yhteistyökumppaneita, joista merkittävin tukija on valtion tuen myöntävä opetusministeriö.

Kaikki yhteistyö ei aina ole suoraa eurojen siirtoa, vaan yhteistyö on luonteeltaan molemminpuolista, nimenomaisesti kumpaakin tahoa hyödyttävää työtä, jossa vaihdetaan ja jaetaan rahan lisäksi palveluja, koulutusta, tapahtumia jne. Ei ole siten mielekästä arvottaa tukijoita vain suorien rahallisten tukien kautta. Yleisesti puhutaan vähintäänkin mainosyhteistyöstä. Aika, jolloin yritykset antoivat vielä urheilulle rahaa lähestulkoon vastikkeetta, ei ole enää nykypäivää.

Myös uudet tukijat ovat lämpimästi tervetulleita! Yhdessä miettien löydämme varmasti sekä yrityksiä että suomalaista urheilua hyödyttäviä yhteistyön muotoja.

Asiantuntija: Harri Norberg, SPNL, markkinointivaliokunnan pj

Aihealueen kysymykset


ArkistohakuTarkennettu haku

Uusimmat kysymykset

Katso kaikki kysymykset