Kysymys

Laukaalta seuraan

Mitä kautta olisi mahdollisuus päästä valmennukseen Lievestuoreelta?

Kysyjän nimi/nimimerkki: Jarkko L.

Vastaus

KOKO KYSYMYS: Sellainen kysymys on pyörinyt mielessä, että mitä kautta olisi mahdollisuus päästä jonkinlaiseen valmennukseen? Lähiseuduilla on joitain seuroja, mutta yhteystiedot ovat usein puutteellisia ja netistä löytyy yllättävänkin vähän tietoa seuroista/valmentajista. Olen harrastanut punttien kolistelua noin yleisenä harrastuksena ja olympianostot kuulostaisi siltä mukavimmalta vaihtoehdolta. Ikääkin kun on jo se 26 vuotta, niin alkaisi olemaan viimeinen hetki opetella tekniikkaa, jotta jotain oppisikin.

Asustelen siis Keski-Suomessa ja lähemmän ottaen Laukaan kunnan osassa nimeltään Lievestuore. Ajatuksena olisi ollut ihan joskus päästää kuntoon jossa kilpaileminenkin olisi mahdollista.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
VASTAUS:

Kiitos kiinnostuksestasi! Lievestuoretta lähimmät aktiiviset painonnostoseurat ovat Keljon Viesti (Jyväskylä), Konneveden Urheilijat, Äänekosken Huima ja Sumiaisten Kunto. Kaikkein lähimpänä Lievestuoretta on Jyväskylä ja siellä perinteinen Keljon Viestin painonnostosali pari kilometriä kaupungin keskustasta. Suosittelisin ottamaan yhteyttä Keljon Viestiin Risto Hårdiin, p. 044-906 3311. Keljon Viesti on vahvassa nousussa suomalaisten painonnostoseurojen keskuudessa, joten aktiivisuutta ja varmasti myös kaipaamaasi valmennusta löytyy Keljon Viestin salilta. Tsemppiä!

Asiantuntija: Harri Norberg, SPNL

Aihealueen kysymykset


ArkistohakuTarkennettu haku

Uusimmat kysymykset

Katso kaikki kysymykset