Kysymys

Keskustelupalsta

Onko liiton uusille sivuille tulossa keskustelupalsta? Vanhoja edeltävillä se oli, ja keskustelu muistaakseni oli hyvinkin vilkasta...

Kysyjän nimi/nimimerkki: vanhoja haikaileva

Vastaus

Keskustelufoorumia ei ole tulossa ainakaan lähitulevaisuudessa. Tällä hetkellä sivuja päivitetään omien töiden ohessa vapaa-ajalla ja pieniä vaikeuksia on jo nytkin löytää riittävästi aikaa laadukkaaseen verkkoviestintään.
Hyvin toteutettu ja asiallinen keskustelufoorumi vaatii tehtään sitoutuneet ja vapaaehtoiset modeeraattorit, joille ei voida maksaa työstä kuitenkaan palkkaa. Toivonkin, että ne henkilöt, jotka voisivat olla kiinnostuneita harrastuspohjaisista moderointitehtävistä ottaisivat yhteyttä esimerkiksi näiden sivujen palautelomakkeen kautta ja kertoisivat kiinnostuksestaan tehtävää kohtaan. Näin keskustelufoorumi -asiaa voitaisiin harkita uudelleen.

Matti Everi kutsuu painonnoston ystävät osallistumaan verkkokeskusteluun osoitteessa: www.puka.arkku.net. Myös muista painonnostoaiheisista keskustelusivustoista saa laittaa vinkkejä. Tulemme pian julkaisemaan linkkivinkkejä erilaisille suomalaisille ja ulkomaalaisille painonnostosivuille.

Asiantuntija: Kari Kinnunen, markkinointivaliokunta (pj)

Aihealueen kysymykset


ArkistohakuTarkennettu haku

Uusimmat kysymykset

Katso kaikki kysymykset