Kysymys

Painonnoston SM2008 ja Yleisradio

Viikonloppuna oli hieno SM-painonnostokilpailu Porissa! Miksi Yle noteeraa tuollaiset kisat niin huonosti?

Kysyjän nimi/nimimerkki: Porilainen

Vastaus

Hyvä kysymys. Salpausselän kilpailut varmasti vaikuttivat osaltaan asiaan. Otimme kuitenkin yhteyttä Poriin ja kilpailujärjestelyistä vastanneeseen Matti Everiin (Puntti-Karhut):

Painonnosto.fi:
Miten Matti SM-kisojen tiedotus hoidettiin? Huomioitiinko YLE ennakkomarkkinoinnissa ja viestinnässä?

Matti Everi:
- Yle ja alueradio kutsuttiin kisoihin sähköpostilla, posti lähetettiin myös uutispäälliköille. Alueradio toi kiitettävästi etukäteen kisat esille. Olisi tottakai pitänyt vielä enemmän soitella ja varmistella. Pari soittoa Pasilaan tein, muttei herroja löytynyt, siksi tyydyin mailiin.

Markkinointivaliokunta on koostanut markkinointisuunnitelman, jonka mukaisesti SM-kilpailujen tiedotus hoidettiin reaaliajassa painonnosto.fi -palveluun. Heti sarjojen päätyttyä lähetettiin tulokset mm. sekä YLE:lle että STT:lle.

Painonnoston kilpailutapahtumassa ja viestinnässä on varmasti kehittämistä, joten pyrimme aloittamaan keskustelut YLE:n kanssa paremmasta näkyvyydestä vielä kevään aikana.

Tässä yhteydessä on hyvä muistaa painonnoston mainio näkyminen Urheilukanavalla, joka lähettää SM-kisasta tunnin mittaisen koosteen 13.3. klo 18.

Asiantuntija: Kari Kinnunen, markkinointivaliokunta (pj)

Aihealueen kysymykset


ArkistohakuTarkennettu haku

Uusimmat kysymykset

Katso kaikki kysymykset