Kysymys

Lisenssinumerot

Mistä löytyvät lisenssinumerot?

Kysyjän nimi/nimimerkki: Rigert88

Vastaus

KOKO KYSYMYS: Kilpailuvastaava tiedotti, että lisenssinumerot pitää olla kirjattuna tuloksiin. MUTTA, mistä ne lisenssinumerot näkee?? Kun nykyään ei mitään lisenssikorttia ole ja liiton sivuillakaan ei tossa lunastetut lisenssit kohdassa lue lisenssinumeroa...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
VASTAUS:
Kiitos tarkkaavaiselle sivujemme käyttäjälle. Lisenssinumerot on näköjään viimeisimmän listan päivityksen yhteydessä tipahtaneet pois listalta, jolta niiden toki tulisi löytyä. Lisenssilistaa päivitetään sitä mukaa (noin viikon välein) kun uusia lisenssejä otetaan. JA, lisenssinumero kuuluu siis ilman muuta olla listalla nimen, seuran ja lisenssin laadun kera, jotta kisajärjestäjät voivat tulostaa lisenssiluettelon ja poimia siitä lisenssinumerot pöytäkirjoihin.

Pahoittelemme tapahtunutta ja päivitämme uuden vuotta 2010 koskevan lisenssilistan mahdollisimman pian. Seuraavaksi ko. sivulla alkaa tulla vuoden 2011 lisenssit ja vuoden 2010 lisenssilista siirtyy omalle alasivulleen vuosien 2008 ja 2009 seuraan. Ilahduttavasti vuoden 2010 lisenssien määrä lähenteli jo 400 lisenssiä. Eiköhän tuo raja mene rikki vuonna 2011!

Rautaista Uutta Vuotta kaikille painonnostajille ja painonnostajien tukijoukoille sekä kaikille painonnostosta kiinnostuneille verkkopalvelumme lukijoille!

Asiantuntija: Harri Norberg, SPNL

Aihealueen kysymykset


ArkistohakuTarkennettu haku

Uusimmat kysymykset

Katso kaikki kysymykset