Kysymys

Parhaat PM-nostajat

Millä perusteella Anna Everi valittiin parhaaksi suomalaisnostajaksi Porin PM-kilpailuissa?

Kysyjän nimi/nimimerkki: epäilevä

Vastaus

Kiitos kysymyksestä. Nämä valintakysymykset herättävät aina mielenkiintoa ja vastaamme tähän kysymykseen heti tuoreeltaan.

Vastaus kysymykseen on tässä tapauksessa varsin yksiselitteinen. Anna oli suomalaisnostajista ainoa, joka teki SE:n (työntö 106 kg naisten sarjaan 63 kg ja vieläpä reilusti tähän sarjaan alipainoisena). Ja jotta tämä ei olisi ainoa peruste, Anna oli myös ainoa, joka ylitti kilpailussa SPNL:n asettaman MM-kisojen A-rajan 240 sinclairpistettä ja ylitti tämän pistemäärän ihan reilusti viidellä pisteellä. Anna oli siis selvästi Suomen joukkueen paras naisnostaja ja em. perusteet huomioiden myös koko joukkueen paras nostaja, vaikka vertailu miesnostajiin ei olekaan helppoa.

Koko Suomen joukkue esiintyi hienosti PM-lavalla niin yleisilmeen kuin nostosuoritustenkin valossa. Onnistujia voidaan nostaa esiin useita ja tulevassa Tempaus-lehdessä käydäänkin paremmin lävitse nostajakohtaisia suorituksia. Koska jokaisesta maasta valittiin vain yksi paras nostaja, sihteeristö valitsi edellisessä kappaleessa mainitut ennätykset ja MM-kisojen A-raja huomioiden Annan kisojen parhaaksi suomalaisnostajaksi.

Tsemppiä kaikille painonnostoihmisille! Kilvoitelkaamme jokainen tahoillamme yhä paremmista suorituksista.

Asiantuntija: Harri Norberg, SPNL, 2. vpj ja kisojen kuuluttaja

Aihealueen kysymykset


ArkistohakuTarkennettu haku

Uusimmat kysymykset

Katso kaikki kysymykset