Kysymys

Jaakko Kailajärvi videolla

Mistä löytyy videoita Jaakko Kailajärven nostoista?

Kysyjän nimi/nimimerkki: Aatu

Vastaus

Autenttinen vastaus Jaakko Kailajärveltä:

"Ei niitä varmaan löydy paljon muualta kuin mitä minulla on VHS:llä, ja niitä kyllä on aika paljon. Jos tuollainen kysymys on tullut, niin kyllä kait se merkitsee sitä että meidän vanhojen nostajienkin nostofilmejä kaivattaisiin. Mulla on tosiaan melkoinen määrä lähinnä tietysti omia ja Jounin nostoja filmattu, samoin Kallesta ja muista 60-luvun nostajista löytyy isot pätkät. Olen myös siirtänyt vhs:lle Budabestin -62, Varsovan -69, Itä-Berliini -66 Lima -71 MM-kisat ja EM-kisat Lenigrad -68 kaikki suomalais-sarjat ja paljon paljon muuta. Sitten 50-luvulta löytyy Leningrard -Suomi ja Suomi-Puola-Valkovenäjä ottelut.

Tarkoitus oli siirtää kaikki DVD:lle mutta se kun maksaa yli 1000€ niin se on jäänyt. Sen tiedän että TV:n arkistoita kyllä löytyy paljonkin nostoja ja kisoja tallennettuna.

Että kyllä historiaa löytyy historiasta kiinnostuneille."

--

Vanhoille ja uudemmillekin videoille on enemmänkin kysyntää. Täällä painonnosto.fi -palvelussahan nostovideot olisivat juuri oikeassa paikassa. Valitettavasti verkkopalvelun päivittämiseen ja kehittämiseen olevat resurssit ovat niukat, joten asia pysynee vielä kotvasen kehityslistalla.

Asiantuntija: Kari Kinnunen, markkinointivalikokunta (pj)

Aihealueen kysymykset


ArkistohakuTarkennettu haku

Uusimmat kysymykset

Katso kaikki kysymykset