Kysymys

Puntti-Karhut

Porin Puntti-Karhut vaiko pelkästään Puntti-Karhut?

Kysyjän nimi/nimimerkki: Huomautus

Vastaus

Ei ole varsinainen kysymys, mutta sivulla http://www.painonnosto.fi/portal/fi/kilpailu/tulokset/?bid=473&area=2 on kirjoitusvirhe. Seuran nimi ei ole Porin Puntti-Karhut, vaan kyseessä on pelkästään Puntti-Karhut, edustaahan PuKassa lahjakkaita nostajia esimerkiksi Noormarkusta!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
(moderaattorin kommentti: virhe tulospalstalla on korjattu)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
VASTAUS: Tuo asiahan tulee esille varsin usein. En tosin ole koskaan ajatellut, että nimi viittaisi laajempialaiseen seuraan, vaan lähtökohta 30 vuotta sitten oli se, että jo sana "karhu" viittaa riittävästi Poriin. Mutta onhan nimessä tuokin tulkintamahdollisuus, joskin noormarkkulaiset kohta (v. 2010) ovat myös porilaisia. Sen sijaan raumalaisnostajistamme tuskin ihan heti tulee ainakaan kuntaliitoksen myötä porilaisia.

Puntti-Karhujen tiedotus on 30-vuotisen historiansa ajan taistellut tuota "nimiongelmaa" vastaan, jos se nyt sitten ongelma on. Itse käytämme tinkimättä oikeaa nimeä Puntti-Karhut. Kun silmiin osuu Porin Puntti-Karhut, voi lukija olla varma, että kirjoittaja on ollut joku muu kuin punttikarhulainen. Seura ei kuitenkaan ole vielä pystynyt tekemään nimeään niin tunnetuksi, että kaikki sen tietäisivät, muistaisivat ja mieltäisivät. Entistä parempien tulosten myötä homma kaiketi joskus hoituu.

Asiantuntija: Matti Everi

Aihealueen kysymykset


ArkistohakuTarkennettu haku

Uusimmat kysymykset

Katso kaikki kysymykset