Kysymys

Opiskelijoiden SM-kisat

Miksi tänä vuonna järjestettiin kahdet opiskelijoiden SM-kisat?

Kysyjän nimi/nimimerkki: Opiskelija

Vastaus

KYSYMYS: Miten voi olla mahdollista, että samana vuonna on kahdet opiskelijoiden sm-kisat?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
VASTAUS: Tänä vuonna 2010 järjestettiin ensimmäistä kertaa valtakunnalliset opiskelijoiden voimailu- ja kamppailupäivät, jonka yhteydessä on Painonnostoliiton johtokunnan päätöksellä päätetty jatkossakin järjestää Opiskelijoiden painonnoston SM-kilpailut.

Koska halusimme, että suomalainen painonnosto on mukana täydellä panoksella opiskelijoiden uudessa valtakunnallisessa tapahtumassa, päätettiin myös tässä yhteydessä järjestettävälle painonnostokilpailulle antaa SM-status. Aiemmilla päätöksillähän oli jo päätetty/myönnetty perinteiset SM-kisat, jotka pidettiin huhtikuussa Lempäälässä, joten tätä kisaa ei tietenkään uuden tapahtuman vuoksi olisi voitukaan peruuttaa.

Kuten liiton tiedotuksessa ja kisakutsussa tuotiin esille, kaksien hieman erityyppisten opiskelijoiden SM-kisojen järjestäminen on tämän vuoden osalta poikkeusjärjestely, ja jatkossa kilpaillaan vain yhdet opiskelijoiden SM-kisat Valtakunnallisten voimailu- ja kamppailupäivien yhteydessä. Ajankohtakin vaihtuu keväästä syksyksi.

Asiantuntija: Harri Norberg, SPNL, 2.vpj

Aihealueen kysymykset


ArkistohakuTarkennettu haku

Uusimmat kysymykset

Katso kaikki kysymykset