Antti-Roiko harjoitustauolla Suomessa

Miika Antti-Roiko, joka kesän lopulla muutti Chemnitziin ammattilaiseksi Saksan Bundesliigaan, saapui perjantai-iltana Suomeen pitämään kilpailutaukoa. Harjoittelussa kipeytynyttä selkää on tutkinut Chemnitz AK-seuran lääkäri, joka ei löytänyt kuvista mitään ongelmallista. Lääkäri määräsi kuitenkin ammattilaisnostajan istumaan vaihtopenkille seuraavan kilpailun ajaksi, koska maksiminostojen jatkuva suorittaminen ei anna selälle tarpeeksi aikaa palautua.

Antti-Roiko tullaan näkemään treenaamassa mm. Kalajoen Hiihtomajalla sekä Ryhmä Rion harjoitusleirillä Suomen Urheiluopistolla. Suomen Cupin osallistuminen on epävarmaa, koska Antti-Roiko oli perunut osallistumisensa kyseisiin kilpailuihin ja sääntöjen mukaan varanostaja on kutsuttu hänen tilalleen.

Antti-Roikon paluu Chemnitz AK:n riveihin on riippuvainen selän kunnosta. - On helpompi olla kotona, kun ei pääse treenaamaan täysillä Saksassa. Siitä tulee vain turhautunut olo, kertoo kalajokilainen kotiinpaluun tunnelmistaan. - Neuvottelemme mihin kisoihin tulen nostamaan kun selkäongelmista päästään yli.


Julkaistu 23.11.2013 11:50

Voit tilata uutiset myös RSS-syötteenä