Punttileiri ja Punttikarnevaalit Lohjalla 22.-25.7.2014

Punttileiri pidetään tiistaista perjantaihin 22.-25.7.2014 Kisakallion urheiluopistolla Lohjalla. Tapahtuma huipentuu perjantaina 25.7. Punttikarnevaali-kilpailuihin, joissa tempauksen ja työnnön lisäksi kilpaillaan kuulaheitoissa, juoksussa sekä pituushypyssä. Tapahtuma on tarkoitettu alle 15-vuotiaille nostajille.

Osallistuminen vain perjantain Punttikarnevaalitapahtumaan on myös mahdollista. Lisätietoja kilpailusta tulee piakkoin kisakalenteriin.

Poikkeuksellisesti tapahtumaan ilmoittaudutaan jo 30.4.2014 mennessä Kisakallion varausjärjestelmän takia. Jos emme saa tarpeeksi kiinnostuneita nuoria mukaan huhtikuun loppuun mennessä, tapahtuma peruuntuu.

Kisakallion Urheiluopisto on mukana Punttileiritapahtumassamme aktiivisesti. Punttiharjoittelun sekä muun painonnostolle tärkeän oheisharjoittelun lisäksi Kisakallion liikunnanohjaajat tutustuttavat leiriläiset eri liikuntamuotoihin, joita opisto tarjoaa. Leiriläiset saavat myös oman T-paidan leiritapahtuman kunniaksi.

Neljän päivän leirin hinta on 95€/leiriläinen (alle 15-vuotias), johon kuuluu täysihoito Kisakallion Urheiluopistolla, monipuolinen harjoittelu painonnostossa, tutustuminen eri liikuntamuotoihin liikunnanohjaajien kanssa sekä leirin T-paita. Leirin maksimiosallistujamäärä on 20 nostajaa.

Leirin valmennuksesta vastaavat SPNL:n liitto- ja aluevalmentajat.

Ilmoittautumiset SPNL:n toimistoon sähköisenä spnl(a)sci.fi .Julkaistu 13.03.2014 13:55

Voit tilata uutiset myös RSS-syötteenä